Livrari si Returnari

Inca de la primul contact cu NO PRISONER, toate informatiile necesare livrarii comenzilor dumneavoastra sunt stocate si pot fi oricand folosite foarte usor in cadrul unei noi comenzi.

Crearea contului se va realiza prin completarea unui formular simplu. In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda pe www.noprisoner.ro, atunci acesta se va crea folosind detaliile personale si de livrare. Apoi, veti primi un email de confirmare ca inregistrarea s-a efectuat cu succes. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent - va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util.

Livrarea produselor noastre se realizeaza in mai multe moduri:

- livrare prin Posta Romana in sistem ramburs prin serviciul Factaj la domiciliul clientului, pentru localitatile disponibile pentru acest serviciu (pentru localitati mai mari); coletul in acest caz ajunge intr-un intrval de 48-72 ore din momentul confirmarii prin email a expedierii coletului; costurile de expediere in valoare de 11 lei vor fi suportate de client, si vor aparea ca si pozitie separata pe factura ce insoteste coletul
- livrare prin Posta Romana in sistem ramburs, cu ridicarea coletului la cea mai apropiata unitate postala de domiciliul clientului; coletul in acest caz ajunge intr-un intrval de 48-72 ore din momentul confirmarii prin email a expedierii coletului; costurile de expediere in valoare de 11 lei vor fi suportate de client, si vor aparea ca si pozitie separata pe factura ce insoteste coletul
- livrare prin Urgent Courier in sistem ramburs; caz in care predarea coletului se realizeaza in interval de 24-48 ore din momentul confirmarii prin email a expedierii coletului; costurile de expediere in valoare de 21 lei vor fi suportate de client, si vor aparea ca si pozitie separata pe factura ce insoteste coletul
- toate comenzile care depasesc valoarea de 300 lei sunt livrate pe cheltuiala noastra prin sistemul Urgent Courier

Sistemul informatic trimite confirmari pentru a va ghida, in urmatoarele momente:
- inregistrare pe site-ul nostru ca si client
- lansarea unei comenzi noi
- primirea si confirmarea comenzii lansate de dumneavoastra
- confirmarea expedierii coletului la adresa specificata de dumneavoastra

In contul dumneavoastra puteti urmari procesul in care se afla o comanda pe intreaga perioada de la plasare pana la livrare.

In toate cazurile, in momentul expedierii coletelui sistemul nostru informatic emite un email de confirmare a expedirii pe adresa clientului.
Plata se poate efectua numai in sistem ramburs, in momentul ridicarii coletului.
In cazul in care dupa primirea emailului nostru de confirmare a expedierii intampinati dificultati - de orice natura, orice eveniment neprevazut - in ridicarea coletului, va rugam sa ne instiintati despre acest caz sau prin email (nopmastersm@gmail.ro) sau prin telefon la numarul 0732585618.
In caz de neridicare nejustificata a coletului, clientul asa numit "rau platnic" este pus pe lista neagra, livrari ulterioare pentru clientul respectiv nefiind posibile.

Conditii de returnare

Toate produsele noastre pot fi returnate in termenul maxim de 30 zile, cu conditia instiintarii noastre prealabile la numarul de telefon 0732585618, cu specificarea cauzelor returnarii.
In cazul returnarii produselor acestea vor fi expediate la adresa 440042 Satu Mare, Str. Ioan Slavici Nr.46, in ambalajul original, in starea in care au fost primite de client, insotite de o scrisorea, in care indicati pe trei randuri cauzele returnarii.
Continua
Categorii
Jucarii-> (4)
Nintendo Wii-> (26)
PC-> (23)
PS Vita-> (1)
PS2-> (21)
PS3-> (187)
PS4-> (6)
PSP-> (4)
XBOX 360-> (174)
Producatori
Cautare rapida
 
Categorie:

Producatori:


Folositi cuvinte cheie pentru a gasi produsul cautat.
Cautare avansata
0 produs(e)
Limbi Straine
romanian English
Valute