Sus » Catalog » PS3 » Racing » Nou

0

Blur (PS3)
[Nou]

Descriere Blur PS3

Blur este cea mai antrenanta experienta de condus. Te vei lupta cu celelalte masini prin curse tensionate, in drumul spre victorie.

Vei avea de infruntat nu doar oponenti inteligenti, ci si curbe rapide, rute alternative si sarituri periculoase, folosind peste 60 de masini licentiate, pe masura ce colectezi power-up-uri. Printre acestea se numara abilitatea de a elimina masinile din fata ta, a-ti creste viteza si multe altele.

CARACTERISTICI

- Power-up-uri incredibile: Vei putea trage cu energie in celelalte masini, vei folosi nitro pentru a face masina sa mearga mai repede, vei arunca mine si vei folosi scuturi defensive. Vei putea folosi un power-up pe rand sau colecta trei pentru un avantaj mult mai mare.
- Condus pentru toti jucatorii - Blur merge mai departe decat jocul clasic cu masini, prin grafica fotorealista, masini licentiate si locatii reale. Jocul se concentreaza pe distractie si comenzi usor de folosit.
- Masini si locatii reale - Blur are peste 60 de masini cu licenta si locatii precum Los Angeles, San Francisco, Hackney, Marea Britanie, Barcelona, Japonia.
- Distrugerea cinematica se intalneste cu fotorealismul: Vei avea parte de coliziuni nebune, cu multa distrugere, cu panouri curbandu-se pe masini, cand acestea se rostogolesc si se lovesc pe traseu.

Videoclip / Trailer:
Review
Categorii
Jucarii-> (4)
Nintendo Wii-> (26)
PC-> (23)
PS Vita-> (1)
PS2-> (21)
PS3-> (187)
  Accesorii PS3 (1)
  Actiune/Aventura (58)
  Altele/Pentru copii (11)
  Fighting (5)
  Move (12)
  Muzica/Dans (4)
  Racing (8)
  Role Playing (9)
  Shooter (62)
  Simulator/Sport (14)
  Strategie (3)
PS4-> (6)
PSP-> (4)
XBOX 360-> (174)
Producatori
Cautare rapida
 
Categorie:

Producatori:


Folositi cuvinte cheie pentru a gasi produsul cautat.
Cautare avansata
0 produs(e)
Info Producator
Alte produse
Recomandati produsul
Publicati via E-Mail Publicati pe Facebook Publicati pe Twitter Publicati pe Google Buzz Publicati pe Digg
Limbi Straine
romanian English
Valute